Fasole neagră și salsa de porumb ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 16 porții cu 214 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, porumb, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 25 de minute. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftine. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Fasole Neagră Și Salsa De Porumb, Salsa de porumb și fasole neagră, și Salsa de porumb și fasole neagră.
Instrucțiuni
1
Amestecați fasolea neagră, ardeiul gras galben, ardeiul gras portocaliu, ardeiul gras verde, ceapa roșie, porumbul, uleiul de măsline, oțetul de vin roșu, oțetul balsamic, oțetul de cidru de mere, sarea, chimenul, coriandrul, usturoiul și sosul fierbinte împreună într-un recipient nereactiv. Se răcește la frigider peste noapte.
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. WindRacer Russian River Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.