Fasole neagră și orez cu brânză
Fasolea neagră și orezul cu brânză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă 67 de cenți pe porție. O porție conține 212 calorii, 10g de proteine, și 5g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de fasole, coriandru măcinat, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Orez și fasole neagră (aragaz de orez), Fasole neagră și orez în felul tău, și Fasole neagră și orez.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați ceapa și ardeiul gras; gatiti 5 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional.
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut.
Adăugați apă și următoarele 7 ingrediente (prin fasole); aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când se încălzește bine.
Așezați 1/4 cană de orez pe fiecare din cele 4 farfurii; se acoperă cu 1/2 cană amestec de fasole.
Presărați fiecare porție cu 1 lingură de brânză.