Fasole neagră în boluri Boo
Fasolea neagră în Boo Bowls este o fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 55 de cenți pe porție. O porție conține 191 calorii, 11g de proteine, și 3G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de portocale, fasole, brânză ușoară cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Fasole neagră picantă cu creveți și Chorizo în "Boo Bowls", Boluri de Burrito de fasole neagră și orez cu vinetă de coriandru-Lime, și Boluri de Burrito cu Quinoa de legume de vară cu porumb, dovlecei și fasole neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un cuțit mic, faceți zigzag tăiat în jurul centrului fiecărei portocale, tăind portocala în jumătate; trageți jumătățile în afară. Folosind lingura de grapefruit sau cuțit mic, îndepărtați segmentele portocalii; așezați într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor și economisiți pentru o altă utilizare.
În cratița de 1 litru, încălziți fasolea și salsa la foc mediu-mare, amestecând continuu, până la fierbinte. Puneți amestecul de fasole în coji de portocale.
Puneți aproximativ 1 lingură de brânză deasupra fiecăruia.
Așezați pe placa cu microunde; cuptorul cu microunde la maxim 1 până la 2 minute sau până când brânza începe să se topească.