Fasole neagră în boluri Boo

Fasole neagră în boluri Boo
Fasolea neagră în Boo Bowls este o fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 55 de cenți pe porție. O porție conține 191 calorii, 11g de proteine, și 3G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de portocale, fasole, brânză ușoară cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Fasole neagră picantă cu creveți și Chorizo în "Boo Bowls", Boluri de Burrito de fasole neagră și orez cu vinetă de coriandru-Lime, și Boluri de Burrito cu Quinoa de legume de vară cu porumb, dovlecei și fasole neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind un cuțit mic, faceți zigzag tăiat în jurul centrului fiecărei portocale, tăind portocala în jumătate; trageți jumătățile în afară. Folosind lingura de grapefruit sau cuțit mic, îndepărtați segmentele portocalii; așezați într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor și economisiți pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
PortocaliuPortocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
CuțitCuțit
2
În cratița de 1 litru, încălziți fasolea și salsa la foc mediu-mare, amestecând continuu, până la fierbinte. Puneți amestecul de fasole în coji de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
Coji De PasteCoji De Paste
FasoleFasole
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Puneți aproximativ 1 lingură de brânză deasupra fiecăruia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
4
Așezați pe placa cu microunde; cuptorul cu microunde la maxim 1 până la 2 minute sau până când brânza începe să se topească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista