Fasole neagră picantă și orez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasole neagră picantă și orez. Această rețetă servește 12. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 201 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, ardei gras, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Fasole neagră picantă și orez, Fasole neagră picantă și orez, și Fasole neagră picantă și orez galben pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti orezul in apa conform indicatiilor de pe ambalaj.
Între timp, într-o cratiță mare, încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați usturoi, oregano și fulgi de ardei roșu; gatiti 1-2 minute, amestecand frecvent.
Se amestecă fasolea; se încălzește la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți neacoperit 10 minute, amestecând ocazional, pentru a amesteca aromele.
Se servește peste orez; se presară cu ardei gras.