Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasole neagră picantă și orez. Această rețetă servește 12. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 201 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, ardei gras, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Fasole neagră picantă și orez, Fasole neagră picantă și orez, și Fasole neagră picantă și orez galben pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti orezul in apa conform indicatiilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
2
Între timp, într-o cratiță mare, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați usturoi, oregano și fulgi de ardei roșu; gatiti 1-2 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi
4
Se amestecă fasolea; se încălzește la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți neacoperit 10 minute, amestecând ocazional, pentru a amesteca aromele.