Fasole Mung gătită în sirop dulce

Fasolea mung gătită în sirop dulce ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 257 calorii. Această rețetă servește 4. Un amestec de zahăr de palmier, piele, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Filipine Monggo fasole și Pechay (fasole Mung și Bok Choi), Fasole Mung Gingered, și Salată de fasole mung, sfeclă și Quinoa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fasolea mung într-un recipient mare și acoperiți cu câțiva centimetri de apă rece; lăsați să stea 3 ore până peste noapte.
Scurgeți și clătiți înainte de utilizare.
Combinați fasolea cu 5 1/4 litru de apă într-o oală mare la foc mediu; gatiti pana cand fasolea este frageda, aproximativ 30 de minute. Se amestecă zahărul în amestec; gatiti si amestecati pana cand zaharul se dizolva complet.
Se ia de pe foc și se servește cald.