Fasole La Cuptor În Stil Casnic
Fasolea coaptă în stil casnic necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.16 pe portie, veți obține o garnitură care servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 325 calorii, 13g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână ceapă, fasole coaptă, muștar și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Încercați Fasole Prăjită În Stil Casnic, Tofu de casă cu ciuperci, spanac și fasole neagră fermentată, și Piure de cartofi la cuptor în stil casnic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 5 ingrediente; se toarnă într - un vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci. Se acoperă cu slănină.
Coaceți la 400 timp de 45 de minute. Se fierbe la 5 inci de căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) 1 minut până la slănină brună.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit originalul lui Bush