Fasole La Cuptor Lowcountry

Fasole La Cuptor Lowcountry
Fasolea coaptă Lowcountry ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $1.34 pe portie. O porție conține 364 calorii, 14g de proteine, și 15g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați slănină, fasole coaptă, sos fierbinte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 45%. Rețete similare sunt Lowcountry Aioli, Lowcountry Cizmar, și Pilaf De Creveți Lowcountry.

Instrucțiuni

1
Prăjiți slănina tocată într-o tigaie mare la foc mediu-mare 5 până la 7 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete (fiecare) Brânză PHILADELPHIA® Neufchatel, înmuiatăPachete (fiecare) Brânză PHILADELPHIA® Neufchatel, înmuiată
2
Se adaugă ceapa; se sotează până se înmoaie. Se amestecă fasolea și ingredientele rămase; se toarnă într - un vas de copt de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
3
Coaceți la 350 timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista