Fasole La Cuptor Din New England

Fasole La Cuptor Din New England
Fasolea coaptă din New England este o fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă servește 16 și costă 38 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 221 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați muștar, ceapă, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 59%. Încercați Fasole La Cuptor Din New England, Fasole la cuptor din New England {cartea de bucate a lunii }, și Cod la cuptor din New England în sos de brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Sortați și spălați fasolea; așezați într-un cuptor olandez mare rezistent la cuptor. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra fasolei și aduceți la fierbere. Gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
3
Scurgeți fasolea; reveniți la cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4
Adăugați 8 căni de apă și ceapă; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 2 ore sau până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
CeapăCeapă
ApăApă
5
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scurgeți amestecul de fasole; reveniți la cuptorul olandez.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
7
Adăugați sosul de grătar și ingredientele rămase; se amestecă bine. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista