Fasolea coaptă din New England este o fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă servește 16 și costă 38 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 221 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați muștar, ceapă, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 59%. Încercați Fasole La Cuptor Din New England, Fasole la cuptor din New England {cartea de bucate a lunii }, și Cod la cuptor din New England în sos de brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Sortați și spălați fasolea; așezați într-un cuptor olandez mare rezistent la cuptor. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra fasolei și aduceți la fierbere. Gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
3
Scurgeți fasolea; reveniți la cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
4
Adăugați 8 căni de apă și ceapă; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 2 ore sau până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Ceapă
Apă
5
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Scurgeți amestecul de fasole; reveniți la cuptorul olandez.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
7
Adăugați sosul de grătar și ingredientele rămase; se amestecă bine. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 1 oră.