Fasole la cuptor cu piept de rață negru și cârnați lingui Apercula

Fasole la cuptor cu piept de rață negru și cârnați lingui Apercula
Fasole la cuptor cu piept de rață negru și cârnați lingui CCA ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 6 și costă 63 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 253 calorii, 9g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet de cidru, fasole, salvie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Piept De Rață Cu Măsline Negre, Sâni De Rață Muscovy Cu Orez Negru, și Piept de rață pe fasole albă cu verdeață de păpădie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați bine și alegeți fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
2
Se pune într-o oală cu multă apă și se lasă deoparte să se înmoaie peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Scurgeți fasolea, puneți-le într-un ibric mare și adăugați apă rece pentru a acoperi. Se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți focul la minim și fierbeți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Scurgeți fasolea și rezervați lichidul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
5
Preîncălziți cuptorul la 200 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Tăiați pielea de porc sărată într-o singură foaie. Aliniați vasul de fasole cu pielea, cu pielea în sus. Într-un castron mic, combinați muștarul uscat, oțetul, romul, melasa și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Sare De PorcSare De Porc
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Se amestecă în fasole și se umple vasul de fasole cu o treime cu amestecul de fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Adăugați ceapa cu cuișoare și acoperiți cu mai multe fasole și carnea de porc sărată. Acoperiți cu fasolea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De PorcSare De Porc
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
9
Acoperiți vasul de fasole și coaceți timp de 10 până la 11 ore, verificând din când în când lichidul. Dacă fasolea începe să se usuce, adăugați o parte din lichidul de fasole rezervat pentru a le umezi. Descoperiți fasolea pentru ultima oră de gătit și îngropați cârnații linguia în fasole. Cu aproximativ 30 de minute înainte de servire, faceți grăsimea de porc cubată la foc moderat până devine aurie, drenând grăsimea pe măsură ce gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată1,25 Kg Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Scurgeți cuburile pe prosoape de hârtie și puneți-le deoparte într-un loc cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
1
Condimentați ușor sânii de rață cu sare și piper. Încălziți untul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Piept De RațăPiept De Rață
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați câteva dintre frunzele de salvie și sotati sânii timp de 2 minute pe fiecare parte, până când sunt rare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
3
Introduceți tigaia la cuptor timp de 3 până la 4 minute în timp ce asamblați vasul.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1
Scoateți ceapa din fasole și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
2
Scoateți cârnații din fasole. Îndepărtați pielea și feliați-inch grosime. Aranjați cârnații tăiați felii în centrul unui platou cald. Înconjurați cârnații cu sânii de rață și presărați frunzele de salvie rămase peste rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Rață întreagăRață întreagă
3
Se presară cu grăsimea de porc redată rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată1,25 Kg Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
4
Se servește cu fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
5
articol var
6
Type_27_data = {};
7
articol
8
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista