Fasole la cuptor cu piept de rață negru și cârnați lingui Apercula
Fasole la cuptor cu piept de rață negru și cârnați lingui CCA ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 6 și costă 63 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 253 calorii, 9g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet de cidru, fasole, salvie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Piept De Rață Cu Măsline Negre, Sâni De Rață Muscovy Cu Orez Negru, și Piept de rață pe fasole albă cu verdeață de păpădie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați bine și alegeți fasolea.
Se pune într-o oală cu multă apă și se lasă deoparte să se înmoaie peste noapte.
Scurgeți fasolea, puneți-le într-un ibric mare și adăugați apă rece pentru a acoperi. Se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți focul la minim și fierbeți timp de 30 de minute.
Scurgeți fasolea și rezervați lichidul de gătit.
Preîncălziți cuptorul la 200 F.
Tăiați pielea de porc sărată într-o singură foaie. Aliniați vasul de fasole cu pielea, cu pielea în sus. Într-un castron mic, combinați muștarul uscat, oțetul, romul, melasa și sarea.
Se amestecă în fasole și se umple vasul de fasole cu o treime cu amestecul de fasole.
Adăugați ceapa cu cuișoare și acoperiți cu mai multe fasole și carnea de porc sărată. Acoperiți cu fasolea rămasă.
Acoperiți vasul de fasole și coaceți timp de 10 până la 11 ore, verificând din când în când lichidul. Dacă fasolea începe să se usuce, adăugați o parte din lichidul de fasole rezervat pentru a le umezi. Descoperiți fasolea pentru ultima oră de gătit și îngropați cârnații linguia în fasole. Cu aproximativ 30 de minute înainte de servire, faceți grăsimea de porc cubată la foc moderat până devine aurie, drenând grăsimea pe măsură ce gătește.
Scurgeți cuburile pe prosoape de hârtie și puneți-le deoparte într-un loc cald.
Condimentați ușor sânii de rață cu sare și piper. Încălziți untul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, la foc moderat.
Adăugați câteva dintre frunzele de salvie și sotati sânii timp de 2 minute pe fiecare parte, până când sunt rare.
Introduceți tigaia la cuptor timp de 3 până la 4 minute în timp ce asamblați vasul.
Scoateți ceapa din fasole și aruncați-o.
Scoateți cârnații din fasole. Îndepărtați pielea și feliați-inch grosime. Aranjați cârnații tăiați felii în centrul unui platou cald. Înconjurați cârnații cu sânii de rață și presărați frunzele de salvie rămase peste rață.
Se presară cu grăsimea de porc redată rezervată.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;