Fasole La Cuptor Cu Aragaz Lent
Fasolea coaptă cu aragaz lent necesită aproximativ 8 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 199 calorii, 10g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de sos de grătar cu aromă de hickory, șuncă, muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Fasole La Cuptor Cu Aragaz Lent, Fasole La Cuptor Cu Aragaz Lent, și fasole la cuptor cu aragaz lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă sosul de grătar, ketchup-ul, zahărul brun și muștarul împreună într-un aragaz lent de 4 litri până se omogenizează. Amestecați fasolea, ardeiul gras verde, ceapa și șunca în amestecul de sos de grătar.
Gatiti fasolea la foc mic timp de 8 pana la 12 ore pana se ingroasa.