Fasole Fava uscată cu verdeață amară: Fave e Cicoria

Fasole Fava uscată cu verdeață amară: Fave e Cicoria
Fasole Fava uscată cu verdeață amară: Fave e Cicoria ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 228 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore și 30 de minute. Un amestec de sare, ulei de măsline, verdeață amară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Foodnetwork are 15 fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 96%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare sunt Fasole Fava cu ceapă roșie și mentă (Fave con Cipolla Rossan e Menta ), Fasole Gigante Cu Fetan Și Verdeață Amară, și Favan Uscat Și Piure De Cartofi Cu Verdeață De Păpădie.

Instrucțiuni

1
Scurgeți fasolea fava și puneți-o într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi fasolea. Acoperiți oala și gătiți la foc mediu-mare. Îndepărtați spuma care se ridică la vârf odată ce apa fierbe. Odată ce nu mai există spumă, adăugați un vârf generos de sare și gătiți fasolea, amestecând ocazional, timp de aproximativ 1 oră, sau până când s-au dizolvat în apă și au luat consistența cremei coagulate. Este posibil să trebuiască să adăugați mai multă apă clocotită pentru a împiedica fasolea să se ardă. Folosind un mixer electric de mână, bateți în 1/4 cană de ulei de măsline și reglați condimentul cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cremă CoagulatăCremă Coagulată
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CondimenteCondimente
FasoleFasole
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Transferați într-un castron de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
În timp ce fasolea se gătește, clătiți verdeața în apă, apoi puneți-le într-o cratiță mare la foc mare și gătiți-le, în apa care se agață de frunzele lor, adăugând puțină apă, dacă este necesar, pentru a preveni arderea. Odată ce sunt foarte fragede, scoateți din tigaie într-o strecurătoare și stoarceți excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
TigaieTigaie
5
Se pune într-un vas de servit și se aruncă cu restul de 1/4 cană de ulei de măsline și sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
6
Serviți verdeața și piureul fava împreună cu pâinea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
PâinePâine
DificultateExpert
Gata În13 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista