Fasole Elvețiană înăbușită și fasole Cannellini

Ciorba elvețiană și fasolea Cannellini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 337 calorii, 15g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 6. Un amestec de ulei de măsline extravirgin, usturoi, roșii prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până chard ai putea urma acest curs principal cu Desert De Livadă De Mere ca desert. Această rețetă de la cookstr.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este minunat. Încercați Fasole Elvețiană Și Cannellini, Chard Elvețian Cu Fasole Cannellini, și Chard Elvețian Cu Cannellini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți fasolea (cu excepția cazului în care utilizați conserve) și puneți-le într-un castron cu apă rece pentru a acoperi cu cel puțin 4 inci.
Lăsați să se înmoaie într-un loc răcoros timp de 8 ore sau peste noapte.
Scurgeți fasolea și transferați-le într-o cratiță mare cu apă rece proaspătă pentru a acoperi cu două degete. Aduceți la fierbere, parțial acoperit și gătiți fasolea aproximativ 40 de minute, până se înmoaie, dar nu moale. Opriți focul și amestecați sare de linguriță, apoi lăsați fasolea să se răcească pentru a absorbi lichidul de gătit. Gustați și reglați sarea dacă este necesar.
Aduceți 6 litri de apă la fierbere în oală. Între timp, clătiți și scurgeți frunzele de brânză elvețiană.
Tăiați tulpinile de la baza părții cu frunze. Feliați frunzele transversal la fiecare 2 inci sau cam așa ceva, în benzi lungi.
Când apa fierbe, aruncați toată smogul tăiat deodată, amestecați și acoperiți oala. Aduceți apa înapoi la fierbere și gătiți bietul timp de aproximativ 15 minute, până când este bine fragedverificați o bucată cu o venă mijlocie groasă pentru a fi sigur.
Scurgeți bine ciorba gătită într-o strecurătoare.
Scurgeți canelinii (și clătiți-i și ei, dacă folosiți fasole conservată).
Încălziți cana de ulei de măsline și usturoiul feliat în tigaie la foc mediu-mare, amestecând frecvent, până când usturoiul sfârâie, aproximativ 2 minute. Aruncați lingura de pastă de roșii într-un loc clar în tigaie, amestecați și prăjiți-o timp de un minut. Prăjiți peperoncino și într-un loc fierbinte, apoi turnați roșiile zdrobite și amestecați totul împreună.
Aduceți roșiile la fiert și vărsați toate fasolea. Se amestecă, se condimentează bine cu sare și se încălzește rapid fasolea, amestecând continuu. Când fierb la foc mic, amestecați bietul și aduceți la fierbere la foc mare. Gatiti rapid cateva minute pentru a reduce lichidul, aruncand fasolea si verdeata iar si iar. Pe măsură ce sucurile se îngroașă, stropiți restul de 2 linguri de ulei de măsline peste tot, aruncați-l cu legumele și fierbeți încă 2 sau 3 minute, până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat.
Serviți imediat sau puneți deoparte tigaia, acoperită și reîncălziți mai târziu.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;