Fasole Elvețiană înăbușită și fasole Cannellini

Fasole Elvețiană înăbușită și fasole Cannellini
Ciorba elvețiană și fasolea Cannellini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 337 calorii, 15g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 6. Un amestec de ulei de măsline extravirgin, usturoi, roșii prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până chard ai putea urma acest curs principal cu Desert De Livadă De Mere ca desert. Această rețetă de la cookstr.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este minunat. Încercați Fasole Elvețiană Și Cannellini, Chard Elvețian Cu Fasole Cannellini, și Chard Elvețian Cu Cannellini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți fasolea (cu excepția cazului în care utilizați conserve) și puneți-le într-un castron cu apă rece pentru a acoperi cu cel puțin 4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați să se înmoaie într-un loc răcoros timp de 8 ore sau peste noapte.
3
Scurgeți fasolea și transferați-le într-o cratiță mare cu apă rece proaspătă pentru a acoperi cu două degete. Aduceți la fierbere, parțial acoperit și gătiți fasolea aproximativ 40 de minute, până se înmoaie, dar nu moale. Opriți focul și amestecați sare de linguriță, apoi lăsați fasolea să se răcească pentru a absorbi lichidul de gătit. Gustați și reglați sarea dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Aduceți 6 litri de apă la fierbere în oală. Între timp, clătiți și scurgeți frunzele de brânză elvețiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Tăiați tulpinile de la baza părții cu frunze. Feliați frunzele transversal la fiecare 2 inci sau cam așa ceva, în benzi lungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
6
Când apa fierbe, aruncați toată smogul tăiat deodată, amestecați și acoperiți oala. Aduceți apa înapoi la fierbere și gătiți bietul timp de aproximativ 15 minute, până când este bine fragedverificați o bucată cu o venă mijlocie groasă pentru a fi sigur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Scurgeți bine ciorba gătită într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
8
Scurgeți canelinii (și clătiți-i și ei, dacă folosiți fasole conservată).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De FasoleConserve De Fasole
9
Încălziți cana de ulei de măsline și usturoiul feliat în tigaie la foc mediu-mare, amestecând frecvent, până când usturoiul sfârâie, aproximativ 2 minute. Aruncați lingura de pastă de roșii într-un loc clar în tigaie, amestecați și prăjiți-o timp de un minut. Prăjiți peperoncino și într-un loc fierbinte, apoi turnați roșiile zdrobite și amestecați totul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Legături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 InchLegături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Aduceți roșiile la fiert și vărsați toate fasolea. Se amestecă, se condimentează bine cu sare și se încălzește rapid fasolea, amestecând continuu. Când fierb la foc mic, amestecați bietul și aduceți la fierbere la foc mare. Gatiti rapid cateva minute pentru a reduce lichidul, aruncand fasolea si verdeata iar si iar. Pe măsură ce sucurile se îngroașă, stropiți restul de 2 linguri de ulei de măsline peste tot, aruncați-l cu legumele și fierbeți încă 2 sau 3 minute, până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
VerziiVerzii
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Chard ElvețianChard Elvețian
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
11
Serviți imediat sau puneți deoparte tigaia, acoperită și reîncălziți mai târziu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
articol var
13
Type_27_data = {};
14
articol
15
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista