Fasole de unt cu varză și ouă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fasolea de unt cu Kale și ouă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 497 calorii, 19g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,02 USD pe porție. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 270 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de crenguțe de cimbru, carne de porc sărată, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este remarcabil. Încercați Kale și ouă, Ouă Și Varză, și Orz de tigaie cu varză și ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți fasolea cu 2 litri de apă rece și adăugați 2 linguri de sare. Se amestecă o dată pentru a se combina, apoi se lasă deoparte la temperatura camerei timp de cel puțin 8 ore și până la 18 ore.
Scurgeți și clătiți fasolea și adăugați-o într-o cratiță mare.
Adăugați sare de porc (Vezi nota), bulion de pui, frunze de dafin, cimbru, ceapă, morcov și țelină. Aduceți la fierbere la foc mare, reduceți la foc mic și gătiți până când fasolea este complet fragedă, aproximativ 1 oră, completând cu apă, după cum este necesar (fasolea ar trebui să treacă doar prin suprafața superioară.
Aruncați frunzele de dafin, crenguțele de cimbru, ceapa, morcovul și țelina.
Scoateți carnea de porc și aruncați-o dacă doriți sau tăiați-o și adăugați-o înapoi în oală.
Adăugați roșiile și varza în oală, aduceți la foc mic și gătiți, amestecând ușor ocazional cu o lingură de lemn până se îngroașă și se toacă, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Condimentează după gust cu sare și piper și servește, topping cu ouă fierte tari și un strop de ulei de măsline extravirgin. Fasolea poate fi păstrată într-un recipient etanș la frigider până la 5 zile și se va îmbunătăți cu timpul. Reîncălziți prin microunde sau amestecați ușor la foc mediu, adăugând lichid după cum este necesar.