Fasole de plantare și varză
Fasolea și varza de plantație ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă face 8 porții cu 216 calorii, 11g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână apă, ceapă, oțet de cidru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Plantation Ham Pie, Crupe De Plantație, și Plantation Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-un cuptor olandez la foc mediu-mare pana cand este crocant.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 1 lingură de slănină în tigaie; zdrobiți slănina și dați deoparte.
Adăugați ceapa în tigaie; gatiti la foc mediu 2 minute.
Adăugați fasole verde; gatiti 2 minute. Se amestecă apă, sare și piper. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 5 minute. Se amestecă varza; acoperiți și fierbeți 5 minute.
Combinați zahărul și oțetul, amestecând până se dizolvă zahărul.
Adăugați amestecul de zahăr în tigaie; gatiti, neacoperit, 1 minut.