Fasole Cubaneză
Fasolea cubaneză este o fără gluten și fără lactate farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 248 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de oregano, căței de usturoi, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fasole Neagră Cubaneză, Fasole Neagră Cubaneză, și Fasole cubaneză și orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare adăugați apă, fasole și șuncă. Se fierbe 45 de minute până se înmoaie.
Într-o cratiță medie se adaugă ulei, ceapă, usturoi, ardei, chimen, boia, oregano, piper și se sotează până la translucid, nu se rumenesc.
Când amestecul de fasole s-a redus cu 1/2, adăugați amestecul de sote de ceapă și sarea. Continuați să reduceți până când apa este la nivel cu amestecul de fasole. Țineți cald pentru serviciu.