Fasole cu vinegretă de tarhon
Fasolea cu vinaigretă de tarhon este o fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 220 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de muștar dijon, frunze de tarhon, oțet de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 59%. Încercați Fasole Verde Cu Vinetă De Tarhon, Fasole verde cu vinetă de muștar-tarhon, și Tarhon Vinaigrette pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă oțet de orez, ulei de măsline, șalotă, muștar Dijon și tarhon.
Combinați vinaigreta de tarhon cu fasolea.
Se amestecă fasolea și pansamentul; se adaugă sare și piper după gust.