Fasole cu varză și cârnați portughezi

Fasole cu varză și cârnați portughezi
Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.65 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 242 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, verdeață de muștar pentru copii, conserve de roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Supă Portugheză De Cârnați-Kale, SUPĂ DE CARTOFI CU CÂRNAȚI PORTUGHEZI, și Mămăligă Cu Varză, Fasole Și Cârnați.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1/4 cană de ulei într-o oală mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați cârnați și gătiți, întorcând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
3
Se adaugă ceapa și usturoiul; se condimentează cu sare și piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa incepe sa se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
4
Adăugați vin și gătiți, răzuind bucățile rumenite de pe fundul oalei și amestecând ocazional, până când vinul se reduce la jumătate, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați coaja de parmezan, dacă folosiți, ardei iute, cimbru, frunze de dafin, bulion, roșii și fasole. Aduceți la fierbere, reduceți căldura, acoperiți și fierbeți ușor, amestecând ocazional și adăugând apă după cum este necesar pentru a menține fasolea scufundată, până când fasolea este fragedă, 1-1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
ParmezanParmezan
TomateTomate
Ardei IuteArdei Iute
FasoleFasole
BulionBulion
CimbruCimbru
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
6
Se amestecă în kale și suc de lămâie; se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
KaleKale
7
Serviți fasolea stropită cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Ulei De GătitUlei De Gătit
8
Faceți înainte: fasolea poate fi gătită cu 3 zile înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Revista