Fasole cu unt, dovlecei la grătar, ardei roșu prăjit și salată de chorizo

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și fără lactate rețete pentru cutia de Rețete, Fasole de unt, dovlecei la grătar, ardei roșu prăjit și salată de chorizo ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest fel principal are 512 calorii, 27G de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Un amestec de ulei de măsline, fasole, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 87 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este super. Încercați Salată de roșii, ceapă roșie și rachetă cu ou prăjit, Chorizo la grătar și Provoleto Crostini la grătar, Briose Brie, dovlecei și ardei roșu, și Crema de Frisoles con Chorizo (supă de fasole roșie cu Chorizo) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la mare.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați chorizo și gătiți timp de 7-9 minute, până când este gătit și și-a eliberat uleiul. Scoateți chorizo din tigaie cu o lingură cu fante și puneți-l deoparte. Reduceți căldura, amestecați în oțet, apoi scoateți tigaia de pe foc.
Puneți ardeiul pe o foaie de copt, cu partea tăiată în jos, apoi grătiți timp de 3-4 minute sau până când pielea se veziculează și începe să devină neagră.
Puneți ardeiul într-un castron și acoperiți cu folie alimentară. Odată ce s-a răcit, îndepărtați pielea, îndepărtați semințele și apoi rupeți ardeiul în fâșii.
Gatiti mazarea si fasolea in apa clocotita cu sare timp de 1-2 minute, apoi intrati intr-un castron mare cu apa rece ca gheata pentru a-si pastra culoarea verde stralucitor.
Se scurge și se lasă deoparte.
Încălziți o tigaie până când este fierbinte.
Ungeți dovleceii cu puțin ulei de măsline, apoi gătiți pe ambele părți timp de 1-2 minute până când sunt fragede, dar nu moi.
Adăugați fasolea de unt și restul ingredientelor în tigaie cu pansamentul.
Adăugați sucul de lămâie și condimentați și aruncați ușor totul împreună.
Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.