Fasole albă cu Pancetta și salvie
Fasole albă cu Pancettan și salvie este un lactate gratuit farfurie. Această rețetă servește 4 și costă 1,5 USD pe porție. O porție conține 348 calorii, 10g de proteine, și 25g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare și piper kosher, făină, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 ore și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 30%. Încercați Fasole verde cu salvie și Pancetta, Pancetta-curcan salvie cu sos Pancetta-salvie, și Fasole albă cu Prosciutto și salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți fasolea uscată într-un castron mare și acoperiți cu apă rece. Înmuiați fasolea peste noapte la frigider.
Scurgeți fasolea înmuiată, puneți-le într-o oală mare și acoperiți cu apă rece proaspătă.
Pune fasolea la foc mediu-mare și dă la fiert. Aruncați frunzele de dafin și usturoiul. Reduceți focul la mediu și fierbeți timp de 11/2 ore până se înmoaie.
Scurgeți fasolea gătită și întindeți-le pe o tigaie pentru a se răci ușor.
Puneți aproximativ 1/2 cană de făină într-un platou superficial și condimentați-l cu sare și piper; se amestecă cu o furculiță pentru a distribui uniform. Aruncați fasolea în făina condimentată pentru a acoperi complet.
Așezați o tigaie mare la foc mediu-mare și acoperiți cu uleiul. Când uleiul este fierbinte, adăugați pancetta, prăjiți câteva minute pentru a-l rumeni. Aruncați frunzele de salvie și prăjiți aproximativ 1 minut.
Scoateți pancetta și salvia pe niște prosoape de hârtie; acum aveți o bază de aromă. Scuturați excesul de făină din fasole și puneți-le în tigaie într-un singur strat. Prăjiți fasolea timp de 10 minute bune pentru a forma o crustă aurie pe exteriorul fasolei, aruncând pentru a găti ambele părți.
Întoarceți pancetta și salvia prăjită în tigaie, amestecați totul împreună și serviți.