Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Farro cu ciuperci porcini prăjite și Cavolo Nero. Pentru $2.98 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 436 calorii, 9g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bulionul de pui, farro, cavolo nero și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Ciuperci Farro și Porcini (farro Con Funghi), Cavolo Nero cu coriandru, și Cavolo Nero Kale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți 4 căni de apă și 1/2 linguriță de sare la fierbere. Gatiti farro 10 minute sau pana cand al dente. Se strecoară și se răcește; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Farro
Apă
Sare
2
Așezați ciupercile porcini uscate în 1 cană de apă călduță; lasa sa stea 10 minute. Se toacă ciupercile și se rezervă lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Porcini Uscate
Ciuperci
Apă
3
Combinați ciupercile proaspete, 1/4 cană de ulei de măsline, restul de 1/2 linguriță de sare și piper într-un castron mediu și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Proaspete
Ulei De Măsline
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Așezați pe o foaie de copt; prăjiți la 400 timp de 20 de minute sau până devin aurii, amestecând de două ori.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Încălziți 1/4 cană de ulei de măsline într-un cuptor olandez la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
6
Adăugați ceapa și următoarele 3 ingrediente; gatiti pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
7
Adăugați frunza de dafin și următoarele 3 ingrediente. Se amestecă ciupercile porcini hidratate tocate, lichidul porcini și restul de 1 lingură de ulei de măsline. Acoperiți, reduceți căldura la minim și gătiți 30 de minute sau până când cavolo nero este fraged. Se amestecă farro și bulion. Se fierbe la foc mic, neacoperit, 10 până la 15 minute sau până când aproape tot lichidul a fost absorbit. Îndoiți ciupercile prăjite.