Farro, ceapă caramelizată și umplutură de ciuperci sălbatice

Farro, ceapă caramelizată și umplutură de ciuperci sălbatice
Farro, ceapa caramelizată și umplutura de ciuperci sălbatice este o vegan garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 8,08 USD pe porție. O porție conține 263 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Dacă aveți farro, ulei de măsline, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Ciuperci sălbatice și ceapă caramelizată plăcinte de cioban, Ciuperci Sălbatice Farro Risotto, și Farro umplutură cu dovleac, ceapă roșie și migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 3 căni de apă clocotită și ciuperci porcini uscate într-un castron; acoperiți și lăsați să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Porcini UscateCiuperci Porcini Uscate
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se scurge printr-o sită peste un castron, rezervând lichidul de înmuiere. Tocam marunt ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
3
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Încălziți 1 lingură de ulei într-o cratiță mare la foc mediu-mare; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se adauga ceapa; saut 2 minute, amestecand frecvent. Reduceți căldura la minim; gatiti 30 de minute sau pana cand ceapa este frageda si se rumeneste usor, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
6
Adăugați lichid porcini rezervat, porcini tocați, farro și 1/2 linguriță sare; acoperi. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 30 de minute sau până când farro este al dente și lichidul este redus la aproximativ 1/3 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarroFarro
SareSare
7
Se ia de pe foc.
8
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați ciuperci shiitake, țelină, cimbru și salvie; se presară cu 1/2 linguriță rămasă sare și piper. Saut 6 minute sau până când ciupercile sunt ușor rumenite, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
țelinățelină
CimbruCimbru
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
10
Adăugați vin în tigaie; gatiti 3 minute sau pana se evapora lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați amestecul shiitake la amestecul farro; se amestecă pentru a se combina. Lingura umplutura într-o sticlă de 11 x 7 inch sau vas de copt ceramic acoperit cu spray de gătit; acoperiți vasul cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
UmpluturăUmplutură
FarroFarro
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
12
Coaceți la 350 timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Se lasă să stea 5 minute, iar deasupra cu frunze de țelină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De țelinăFrunze De țelină
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate76
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista