Garnitura maghiară de tăiței ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,0 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 347 calorii. 40 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sos de piper, apă, semințe de Mac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din Europa de Est. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Farfurie Ungurească Cu Tăiței, Farfurie Cu Tăiței De Broccoli, și Farfurie Cu Tăiței Veggie.
Instrucțiuni
1
Gatiti taiteii de ou intr-un vas mare cu apa sarata clocotita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Ou
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Se scurge bine.
3
Într-un castron mare se dizolvă cubul de bouillon de pui în apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cub De Bouillon De Pui
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se amestecă în crema de supă de ciuperci, ceapă tocată, sos Worcestershire, semințe de mac, praf de usturoi și sos de ardei iute. Se amestecă brânza de vaci, smântâna și tăiței de ou fierți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De Ciuperci
Sos Worcestershire
Fidea De Ou Gătită
Sos Fierbinte
Brânză De Vaci
Praf De Usturoi
Semințe De Mac
Smântână
Ceapă
5
Transferați în aragazul lent ușor uns și presărați blatul cu parmezan și boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
6
Acoperiți și gătiți la înălțime timp de 3 până la 4 ore.