Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Farfalle cu spanac și mazăre. Această rețetă servește 4 și costă 1,97 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 413 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați feta, piper, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Farfalle Cu Mazăre Și Prosciutto, Farfalle Cu Gorgonzola, Șuncă Și Mazăre, și Farfalle cu mazăre, șuncă și smântână.
Instrucțiuni
1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
2
Scurgeți, rezervând 1/2 cană din apa de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu în timp ce pastele se gătesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați prosciutto și gătiți până când este crocant, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
5
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Puneți tigaia la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
6
Adăugați șalota și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Se amestecă usturoiul și se gătește 1 minut. Se amestecă mazărea, spanacul și 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Spanac
Usturoi
Piper
Mazăre
7
Adăugați pastele fierte, Feta și apa rezervată pentru paste. Gatiti, amestecand, pana cand spanacul se ofileste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Fierte
Apă
Spanac
Brânză Feta
8
Se ia de pe foc și se pliază în prosciutto gătit. Împărțiți între boluri individuale și acoperiți cu busuiocul.