Farfalle cu pesto de rucola

Farfalle cu pesto de rucola
Farfalle cu Pesto de rucola ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă servește 6. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 362 calorii. Dacă aveți paste farfalle, fasole de ceară și/sau fasole, roșii cherry și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Farfalle cu pesto de rucola, Rucola - Nuc Pesto Farfalle, și Farfalle de creveți cu pesto de rucola.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți 4 litri de apă la fiert; adăugați fasole și gătiți doar până când abia se înmoaie să muște, aproximativ 1 minut. Cu un skimmer sau o lingură pliată, scoateți din apă și transferați-o într-o strecurătoare; clătiți sub apă curgătoare rece până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
SkimmerSkimmer
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Aduceți apa înapoi la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Adăugați farfalle și gătiți până se înmoaie pentru a mușca, 14 până la 16 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarfalleFarfalle
4
Scurgere.
5
Într-un castron mare, amestecați pastele, fasolea și 3/4 cană pesto. Dacă se dorește mai mult sos, adăugați până la 1/4 cană mai mult pesto. Se acoperă cu brânză și roșii cherry înjumătățite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista