Farfalle cu iaurt și dovlecei
Farfalle cu iaurt și dovlecei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 688 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,0 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați farfalle, sare și piper kosher, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Farfalle Cu Dovlecei, Farfalle cu dovlecei și Prosciutto, și Creveți Cu Farfalle Și Dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți farfalle până la al dente; cu aproximativ 1 minut înainte ca farfalle să fie gata, adăugați dovlecelul mărunțit în oală.
Scurgeți farfalle și dovleceii, rezervând 1/4 cană din apa de gătit pentru paste.
Între timp, într-o tigaie mare și adâncă, topiți untul.
Se ia de pe foc. Se amestecă iaurtul grecesc și cea de 1 cană de Parmigiano-Reggiano ras și se condimentează sosul de iaurt cu nucșoară proaspăt rasă, sare și piper.
Adăugați farfalle, dovleceii și apa rezervată pentru paste în cratiță și gătiți la foc mic, aruncând, până când sosul acoperă pastele; se transferă în boluri încălzite și se servește cu brânza suplimentară.