Farfalle cu fasole Fava, ciuperci Morel și Mascarpone

Farfalle cu fasole Fava, ciuperci Morel și Mascarpone
Farfalle cu fasole Fava, ciuperci Morel și Mascarpone ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.56 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 425 calorii, 15g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de maghiran, sare kosher, brânză mascarpone și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tagliatelle Cu Fasole Fava, Mascarpone Și Prosciutto, Fasole Fava Cu Praz Și Ciuperci, și Fasole Fava (Lima) Cu Ciuperci.

Instrucțiuni

1
Combinați ciupercile uscate și apa clocotită într-un castron; acoperiți și lăsați să stea 30 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci UscateCiuperci Uscate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Scurgeți ciupercile într-o sită căptușită cu un prosop de hârtie peste un castron; rezervați lichid. Clătiți ciupercile; se scurge bine. Chop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Așezați fasolea într-o oală mare cu apă clocotită; gatiti 40 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Scurgeți; clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Se scurge bine.
6
Îndepărtați pielea exterioară dură din fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
7
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați ulei în tigaie, învârtindu-se pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Adăugați ceapa în tigaie; saut 3 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Adăugați ciuperci proaspete și usturoi; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Penne Cutie De 1 KgPaste Penne Cutie De 1 Kg
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
11
Adăugați ciuperci rehidratate tocate, lichid rezervat, fasole fava și maghiran. Gatiti pana cand lichidul se reduce la 1/2 cana (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
MaghiranMaghiran
12
Gatiti pastele in apa clocotita cu 1 lingura de sare conform instructiunilor pachetului, omitand grasimi suplimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
13
Scurgere.
14
Adăugați paste, mascarpone și ingredientele rămase în amestecul de fasole fava; aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
15
Sugestie de vin: așteptarea vremii suficient de calde pentru a deschide o sticlă de ros a fost întotdeauna una dificilă. Până când păsările încep să ciripească, sunt până la ochi în roz. Ross vin în stiluri care variază de la lumină și uscat la plin și fructat. Și când sunt din Spania, cu atât mai bine. Acest fel de mâncare cu paste de fasole morel și fava cere un ros plin, plin de fructe tropicale, de la Bodegas Muga, Rioja Ros, 2009 (13 USD). Aromele sale elegante și proaspete de citrice taie mascarpone cremos, în timp ce notele sale de plante relaxate se împerechează remarcabil cu morelele cărnoase. -- Alexander Spacher
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe TropicaleFructe Tropicale
MascarponeMascarpone
Ciuperci MorelCiuperci Morel
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateExpert
Gata În1 h, 22 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista