Farfalle cu fasole Fava, ciuperci Morel și Mascarpone
Farfalle cu fasole Fava, ciuperci Morel și Mascarpone ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.56 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 425 calorii, 15g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de maghiran, sare kosher, brânză mascarpone și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tagliatelle Cu Fasole Fava, Mascarpone Și Prosciutto, Fasole Fava Cu Praz Și Ciuperci, și Fasole Fava (Lima) Cu Ciuperci.
Instrucțiuni
1
Combinați ciupercile uscate și apa clocotită într-un castron; acoperiți și lăsați să stea 30 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Uscate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scurgeți ciupercile într-o sită căptușită cu un prosop de hârtie peste un castron; rezervați lichid. Clătiți ciupercile; se scurge bine. Chop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați fasolea într-o oală mare cu apă clocotită; gatiti 40 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Fava
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Scurgeți; clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
5
Se scurge bine.
6
Îndepărtați pielea exterioară dură din fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
7
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați ulei în tigaie, învârtindu-se pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați ceapa în tigaie; saut 3 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați ciuperci proaspete și usturoi; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Penne Cutie De 1 Kg
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
11
Adăugați ciuperci rehidratate tocate, lichid rezervat, fasole fava și maghiran. Gatiti pana cand lichidul se reduce la 1/2 cana (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Fava
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Maghiran
12
Gatiti pastele in apa clocotita cu 1 lingura de sare conform instructiunilor pachetului, omitand grasimi suplimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
13
Scurgere.
14
Adăugați paste, mascarpone și ingredientele rămase în amestecul de fasole fava; aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
15
Sugestie de vin: așteptarea vremii suficient de calde pentru a deschide o sticlă de ros a fost întotdeauna una dificilă. Până când păsările încep să ciripească, sunt până la ochi în roz. Ross vin în stiluri care variază de la lumină și uscat la plin și fructat. Și când sunt din Spania, cu atât mai bine. Acest fel de mâncare cu paste de fasole morel și fava cere un ros plin, plin de fructe tropicale, de la Bodegas Muga, Rioja Ros, 2009 (13 USD). Aromele sale elegante și proaspete de citrice taie mascarpone cremos, în timp ce notele sale de plante relaxate se împerechează remarcabil cu morelele cărnoase. -- Alexander Spacher