Fantome De Cartofi Umplute
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și lacto ovo vegetarian rețete în cutia de rețete, fantomele de cartofi umplute ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 55 calorii. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 40. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de cartofi de copt, măsline, cartofi fingerling și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Fantome De Cartofi, Șuncă pe fantome, și Fantomele Malloween.
Instrucțiuni
Coaceți cartofii fingerling la 350 de euro timp de 40-45 de minute sau până se înmoaie; pune deoparte.
Între timp, străpungeți cartofii de copt de mai multe ori cu o furculiță. Cuptor cu microunde timp de 6-7 minute sau până se înmoaie.
Tăiați în jumătate și scoateți pulpa; aruncați coaja.
Puneți pulpa într-un castron mic; piure. Se amestecă smântâna, crema de brânză, untul, sarea și piperul până se omogenizează.
Tăiați fiecare deget în jumătate pe lungime. Lingură aproximativ 1 lingură amestec de cartofi piure peste fiecare jumătate de cartof.
Așezați pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Tăiați fiecare felie de brânză în șase dreptunghiuri; așezați unul pe fiecare cartof umplut. (Salvați brânza rămasă pentru o altă utilizare.)
Coaceți la 350 de euro timp de 10-11 minute sau până când brânza este topită și cartofii sunt încălziți. Poziționați măsline și ceapă verde pe fiecare pentru ochi și gură.