Fanesca (Chowder De Post Ecuadorian) este un fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 408 calorii. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de urechi de porumb, linte, dovlecei de nucă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării Sud-Americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Fanesca (Supă De Primăvară), Imitație Ușoară Fanescan, și Vinete De Post (Vinete) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Clătiți bine codul, apoi înmuiați-l în apă pentru a acoperi într-un castron mare, schimbând apa de 3 sau 4 ori, 12 ore în total. Dacă codul este încă prea sărat, repetați procesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Scurgeți codul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
3
În timp ce codul se înmoaie, gătiți semințele de achiote în ulei într-o cratiță mică la foc moderat până când uleiul începe să baloneze. Se răcește semințele în ulei, apoi se toarnă printr-o sită, aruncând semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Annatto
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Încălziți uleiul de achiote într-o oală grea de 8 litri la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotează usturoiul, amestecând, 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Annatto
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați scallions și chimen, apoi saut, amestecând ocazional, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
6
Adăugați apă și aduceți la fierbere. Se amestecă două treimi din brânză până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
7
Se amestecă lintea și morcovii și se fierbe până când lintea este fragedă, aproximativ 20 de minute. Între timp, tăiați 2 spice de porumb transversal în felii groase de 1 inch și tăiați boabele de porumb din cele 2 Spice rămase, aruncând cei 2 știuleți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Porumb
Porumb Pe știulete
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Linte
8
Se amestecă tot porumbul în supă cu mazăre de zăpadă, dovlecei, calabaza, varză, limas, mazăre, lapte fierbinte și unt și se fierbe 10 minute. Se amestecă fasolea amestecată, hominy și inima de palmier și se fierbe 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Mică
Inele De Ardei Roșu Dulce
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
(rezervati 1 Lingura)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Hominy
Cutie De Fasole Verde, Scursă
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
9
Adăugați cod, în 1 bucată, și gătiți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
10
Pentru a servi, scoateți codul din pudră și amestecați brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chowder
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
11
Tăiați codul în bucăți de 2 inci. Puneți Chowder în boluri și acoperiți fiecare porție cu o bucată de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chowder
Bomboane De Caracatiță Brite
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Polonic
12
Notele bucătarilor: combinația de fasole pe care Maricel Presilla ne-a sugerat-o și ne-a plăcut a fost nautul, fasolea albă mică, merișorul sau fasolea mică și fasolea canară sau pinto. Am păstrat această supă caldă timp de o jumătate de oră într-o zi, iar peștele s-a desprins în supă înainte să-l putem scoate într-o bucată întreagă. Ne-a plăcut și fanesca în acest fel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
Fasole Pinto
Fasole Albă
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)