Fajitas De Porc Cu Aragaz Lent

Fajitas De Porc Cu Aragaz Lent
Rețeta Slow-Cooker a tras Fajitas de porc ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 8 ore și 50 de minute. Acest fel principal are 285 calorii, 23g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ardei grași și ceapă, brânză taco, salsa groasă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Fajitas De Porc Tras La Grătar Cu Aragaz Lent, Slow Cooker bere Tras de porc & BBQ tras sandwich-uri de porc, și Carne de porc la BlogHer Food 2013 + uimitor de ușor aragaz lent tras carne de porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați Garniturile de aragaz lent Reynolds Circulatory în interiorul unui vas de aragaz lent de 5 până la 6 1/2 qt. Asigurați-vă că căptușeala se potrivește perfect pe partea inferioară și laterală a bolului și trageți partea superioară a căptușelii peste marginea bolului.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Puneți carnea de porc în aragaz lent de 3 până la 4 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Se presară cu condimente fajita. Sus cu salsa. Capac; gatiti la foc mic setarea 8-10 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente FajitaCondimente Fajita
Dientes De AjoDientes De Ajo
4
Scoateți carnea de porc din aragaz; așezați pe tabla de tăiat. Tăiați carnea de porc folosind 2 furculițe; întoarceți carnea de porc la aragaz și amestecați bine. Se amestecă legumele prăjite. Creșteți setarea căldurii la mare. Capac; gatiti 30 de minute mai mult sau pana cand amestecul este fierbinte si legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Folosind lingura cu fante, așezați 1/2 cană amestec de carne în fiecare tortilla caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
7
Se servește cu smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 50 m.
Porții16
Scor De Sănătate35
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista