Fajitas De Porc Cu Aragaz Lent
Rețeta Slow-Cooker a tras Fajitas de porc ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 8 ore și 50 de minute. Acest fel principal are 285 calorii, 23g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ardei grași și ceapă, brânză taco, salsa groasă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Fajitas De Porc Tras La Grătar Cu Aragaz Lent, Slow Cooker bere Tras de porc & BBQ tras sandwich-uri de porc, și Carne de porc la BlogHer Food 2013 + uimitor de ușor aragaz lent tras carne de porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați Garniturile de aragaz lent Reynolds Circulatory în interiorul unui vas de aragaz lent de 5 până la 6 1/2 qt. Asigurați-vă că căptușeala se potrivește perfect pe partea inferioară și laterală a bolului și trageți partea superioară a căptușelii peste marginea bolului.
Puneți carnea de porc în aragaz lent de 3 până la 4 litri.
Se presară cu condimente fajita. Sus cu salsa. Capac; gatiti la foc mic setarea 8-10 ore.
Scoateți carnea de porc din aragaz; așezați pe tabla de tăiat. Tăiați carnea de porc folosind 2 furculițe; întoarceți carnea de porc la aragaz și amestecați bine. Se amestecă legumele prăjite. Creșteți setarea căldurii la mare. Capac; gatiti 30 de minute mai mult sau pana cand amestecul este fierbinte si legumele sunt fragede.
Folosind lingura cu fante, așezați 1/2 cană amestec de carne în fiecare tortilla caldă.