Rețeta Fajitas de legume și friptură cu jalape" ucise " este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 4. Pentru $3.28 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 441 calorii, 28G de proteine, și 14g de grăsime. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump pentru ziua valentin. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați friptura de flanc, ciuperci, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Încercați Fajitas de Carne (friptură Fajitas), Steak Umplute Jalapenos, și salată ucisă + mâncare locală cu un csa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți carnea de vită în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Combinați apa, sucul și zahărul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați jalapeos; aruncați bine.
4
Încălziți o tigaie mare și grea la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Tăiați carnea de vită peste cereale în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Adăugați 1 lingură de ulei și carne de vită în tigaie; se presară cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru. Saut 3 minute sau până la făcut; scoateți din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați ciuperci feliate, dovlecei, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru la tigaie; saut 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați 1 lingură de ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați ceapa, ardeiul roșu, usturoiul, pudra de chili, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru; saut 5 minute sau până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
11
Adăugați amestecul de carne de vită și ciuperci; gatiti 2 minute sau pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
12
Încălziți tortilele de porumb conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De Porumb
13
Așezați 3 tortilla pe fiecare dintre cele 4 farfurii și acoperiți fiecare cu 1/3 cană amestec de carne de vită. Se acoperă uniform cu jalapeos și coriandru.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.