Fajitas De Friptură Mexicană

Fajitas De Friptură Mexicană
Fajitas de friptură mexicană durează aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 431 calorii, 29G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Taste of Home necesită chimen măcinat, sare condimentată, oregano și oțet. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 56%. Fajitas de Carne (friptură Fajitas), Friptură Fajitas, și Friptură Fajitas sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați sucul de portocale, oțetul, usturoiul și condimentele; adăugați carnea de vită. Sigilați punga și întoarceți-vă la strat; pus deoparte. Într-o tigaie, sotati ceapa si ardeii in 1 lingura ulei pana cand sunt fragede; scoateți și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Scurgeți și aruncați marinada. În aceeași tigaie, gătiți carnea de vită în uleiul rămas timp de 2-4 minute sau până când ajunge la coacerea dorită. Întoarceți legumele în tigaie;încălziți. Puneți carnea și legumele pe tortilla. Dacă doriți, acoperiți cu brânză și serviți cu sos picante și smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Până La 1 Cană Lapte 2%.3/4 Până La 1 Cană Lapte 2%.
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Fajitas în meniu? Încercați să vă asociați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros Euro. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling ros euro este, de asemenea, o asociere sigură. Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Aromele de cireș negru, ienibahar, coacăz negru și lut sunt urmate de arome de zmeură sălbatică, fructe de pădure întunecate și o mineralitate de rocă zdrobită. Intrarea densă este urmată de o senzație de gură dulce și suculentă, susținută de aciditate, taninuri mătăsoase și un finisaj subtil de pământ.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista