Fajitas Cu Ouă De Legume

Fajitas Cu Ouă De Legume
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fajitas cu ouă de legume. Această rețetă face 4 porții cu 325 calorii, 14g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți lapte, ouă, amestec de condimente vechi el fajita și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Fajitas De Legume, Fajitas de legume picante, și Fajitas De Legume Prăjite Rapid pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți ouăle și laptele cu furculița; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
2
În tigaie de 12 inci, topiți margarina la foc mediu-mare. Gatiti ardeiul gras, ceapa si amestecul de condimente in margarina aproximativ 4 minute, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scoateți legumele din tigaie; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Reduceți căldura la mediu; se toarnă amestecul de ouă în tigaie. Pe măsură ce amestecul începe să se stabilească în partea de jos și laterală, ridicați ușor porțiunile gătite cu spatulă, astfel încât porțiunile subțiri, nefierte să poată curge în jos. Evitați agitarea constantă. Gatiti 3 pana la 4 minute sau pana cand ouale sunt ferme, dar inca umede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Puneți o pătrime din amestecul de ouă în centrul fiecărei tortilla; acoperiți cu legume. Îndoiți părțile drepte și stângi ale tortilla peste amestec, suprapunându-se. Completați fiecare fajita cu 2 linguri de salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Dientes De AjoDientes De Ajo
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista