Faceți-vă propria salată cu sos de usturoi cu lămâie

Asigurați-vă propria salată cu sos de usturoi de lamaie este un fără gluten, fără lactate și primar farfurie. Această rețetă servește 10. O porție conține 199 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper, ceapă, fileuri de hamsie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este mare. Încercați Sunday ' s Special House Dressing-cauti un sos de salata, care este cremos, picant, și umplut cu ierburi proaspete? Puteți face acest dressing de salată acasă cu ușurință, Salata Ila cu sos de usturoi de lamaie, și salată de legume tocată cu sos de lămâie-usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face pansamentul: tocați usturoiul și amestecați-l într-o pastă cu sare. Într-un castron amestecați împreună pasta de usturoi, Sucul de lămâie, oțetul, coaja și piperul și amestecați în ulei până când se emulsionează. (Pansamentul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit. Aduceți pansamentul la temperatura camerei înainte de servire.)
Tăiați floretele de 1 inch din broccoli, rezervând restul pentru o altă utilizare. Separați romaina în frunze. (Broccoli și romaine pot fi preparate 1 zi
înainte și răcit în recipiente etanșe.)
Pregătiți un castron mare de gheață și apă rece. Într-o cratiță mare de apă sărată fiartă, gătiți broccoli până când este crocantă, aproximativ 3 minute, și scurgeți-o într-o strecurătoare. Scufundați broccoli în apă cu gheață pentru a opri gătitul și scurgeți bine.
Se curăță morcovii și se toacă fin cu o mandolină sau alt feliator manual sau într-un robot de bucătărie. Înjumătățiți ceapa pe lungime și feliați foarte subțire transversal.
Aranjați legumele și hamsiile decorativ pe platane și în bolurile de servire și turnați pansamentul într-o croazieră.