Faceți Rulouri De Drojdie Înainte
Rulourile de drojdie înainte necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 32 de porții cu 88 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână făină de pâine, lapte de unt fără grăsimi, apă caldă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulouri De Cină Înainte, Rulouri De Tip Sandwich Înainte, și Rulouri De Scorțișoară Înainte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați drojdia și apa caldă într-o cană de măsurare lichidă de 1 cană; lăsați să stea 5 minute.
Combinați amestecul de drojdie, 2 căni de făină și următoarele 4 ingrediente într-un bol mare; bateți cu o lingură de lemn 2 minute. Amestecați treptat suficientă făină rămasă pentru a face un aluat moale. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră.
Puneți aluatul în jos; acoperiți și răciți cel puțin 8 ore.
Puneți aluatul în jos; întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată și frământați de 3 sau 4 ori. Împărțiți aluatul în jumătate; formați fiecare porție în bile de 16 (2 inci).
Așezați bilele în două tigăi pătrate de 9 inci acoperite cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 1 1/2 ore sau până când aluatul este dublat în vrac.
Preîncălziți cuptorul la 37
Coaceți rulourile la 375 timp de 12 minute sau până devin aurii.