Faceți Rulouri De Drojdie Înainte

Faceți Rulouri De Drojdie Înainte
Rulourile de drojdie înainte necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 32 de porții cu 88 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână făină de pâine, lapte de unt fără grăsimi, apă caldă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulouri De Cină Înainte, Rulouri De Tip Sandwich Înainte, și Rulouri De Scorțișoară Înainte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați drojdia și apa caldă într-o cană de măsurare lichidă de 1 cană; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
2
Combinați amestecul de drojdie, 2 căni de făină și următoarele 4 ingrediente într-un bol mare; bateți cu o lingură de lemn 2 minute. Amestecați treptat suficientă făină rămasă pentru a face un aluat moale. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Puneți aluatul în jos; acoperiți și răciți cel puțin 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
4
Puneți aluatul în jos; întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată și frământați de 3 sau 4 ori. Împărțiți aluatul în jumătate; formați fiecare porție în bile de 16 (2 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
5
Așezați bilele în două tigăi pătrate de 9 inci acoperite cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 1 1/2 ore sau până când aluatul este dublat în vrac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
6
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Coaceți rulourile la 375 timp de 12 minute sau până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții32
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista