Facehole Chile Enchilada Plăcintă

Facehole Chile Enchilada plăcintă necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 735 calorii, 44G de proteine, și 40g de grăsime pe porție. Pentru $3.78 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână ardei iute, ulei de măsline, oregano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. 7 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 79%. Rețete similare sunt Chorizo și trapa Chile Skillet Enchilada, Individuale Trapa Chile Pui Enchilada Caserole, și Key Lime Hatch Chile Gelato: cum se utilizează ardeii iute.
Instrucțiuni
Setați grătarul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură și preîncălziți broilerul cuptorului. Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Aranjați ardeii iute, cu pielea în sus, pe foaia de copt pregătită.
Periați cu 1 lingură de ulei de măsline.
Gatiti sub broilerul preincalzit pana cand pielea ardeilor s-a innegrit si s-a blisterat, 5 pana la 8 minute. Se răcește; îndepărtați și aruncați piei. Tăiați aproximativ ardei iute.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti coapsele de pui pana se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Se toarnă 1 cană de bulion de pui peste coapse și se fierbe. Acoperiți tigaia și reduceți focul la mediu. Gatiti coapsele de pui pana cand nu mai sunt roz in centru si sucurile curg limpede, aproximativ 5 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 165 de grade F (74 de grade C).
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o oală mare sau cuptor olandez la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa, usturoiul, oregano, chimenul, sarea si piperul in ulei incins pana cand ceapa este moale, aproximativ 6 minute. Se amestecă ardeii iute, roșiile și 1 1/2 căni de bulion de pui în amestec de ceapă. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu-mic și se fierbe până când ardeii iute și ceapa sunt fragede, 20 de minute.
Mash chile - amestec de ceapă la o consistență de sos.
Scoateți coapsele de pui din bulionul de pui, rezervând 1/2 cană de bulion. Se amestecă coapsele în sosul chile; gatiti pana cand puiul este incalzit, aproximativ 2 minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Întindeți un strat subțire de sos de pui chile pe fundul unui vas de plăcintă de 8 inci. Aranjați un strat de tortilla de porumb peste sos, întindeți un alt strat de sos de pui chile peste tortilla și presărați amestecul de brânză mexicană peste sos. Repetați procesul de stratificare până când se folosesc toate tortilele, sosul și brânza, terminând cu un strat de brânză.
Se toarnă 1/2 cană bulion de pui rezervat deasupra.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza se topește și sosul clocotește, aproximativ 30 de minute.