Facehole Chile Enchilada Plăcintă

Facehole Chile Enchilada Plăcintă
Facehole Chile Enchilada plăcintă necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 735 calorii, 44G de proteine, și 40g de grăsime pe porție. Pentru $3.78 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână ardei iute, ulei de măsline, oregano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. 7 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 79%. Rețete similare sunt Chorizo și trapa Chile Skillet Enchilada, Individuale Trapa Chile Pui Enchilada Caserole, și Key Lime Hatch Chile Gelato: cum se utilizează ardeii iute.

Instrucțiuni

1
Setați grătarul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură și preîncălziți broilerul cuptorului. Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Aranjați ardeii iute, cu pielea în sus, pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Periați cu 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
4
Gatiti sub broilerul preincalzit pana cand pielea ardeilor s-a innegrit si s-a blisterat, 5 pana la 8 minute. Se răcește; îndepărtați și aruncați piei. Tăiați aproximativ ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
5
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti coapsele de pui pana se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se toarnă 1 cană de bulion de pui peste coapse și se fierbe. Acoperiți tigaia și reduceți focul la mediu. Gatiti coapsele de pui pana cand nu mai sunt roz in centru si sucurile curg limpede, aproximativ 5 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 165 de grade F (74 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Se ia de pe foc.
8
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o oală mare sau cuptor olandez la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa, usturoiul, oregano, chimenul, sarea si piperul in ulei incins pana cand ceapa este moale, aproximativ 6 minute. Se amestecă ardeii iute, roșiile și 1 1/2 căni de bulion de pui în amestec de ceapă. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu-mic și se fierbe până când ardeii iute și ceapa sunt fragede, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
9
Mash chile - amestec de ceapă la o consistență de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
10
Scoateți coapsele de pui din bulionul de pui, rezervând 1/2 cană de bulion. Se amestecă coapsele în sosul chile; gatiti pana cand puiul este incalzit, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
11
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Întindeți un strat subțire de sos de pui chile pe fundul unui vas de plăcintă de 8 inci. Aranjați un strat de tortilla de porumb peste sos, întindeți un alt strat de sos de pui chile peste tortilla și presărați amestecul de brânză mexicană peste sos. Repetați procesul de stratificare până când se folosesc toate tortilele, sosul și brânza, terminând cu un strat de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De PorumbTortilla De Porumb
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
13
Se toarnă 1/2 cană bulion de pui rezervat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
14
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza se topește și sosul clocotește, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ai putea încerca este Castellroig Cava Brut. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Castellroig Cava Brut
Castellroig Cava Brut
Aroma florilor albe cu note de fructe de piatră și atingeri ușoare de citrice pe palat.Amestec: 45% Xarel-lo, 30% Macabeo, 25% Parellada
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista