Fabienne' s 'Black-Eyed' Crab Cakes

Fabienne' s 'Black-Eyed' Crab Cakes
Fabienne' Black-Eyed ' Crab Cakes este un pescatarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 122 calorii, 9g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, pudră de muștar, piper cayenne și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Prăjituri De Mazăre Cu Ochi Negri, Prăjituri De Mazăre Cu Ochi Negri, și Prăjituri De Mazăre Cu Ochi Negri Jalapeno.

Instrucțiuni

1
Bateți coaja de lămâie, pudra de muștar, condimentele de fructe de mare, pudra de ceapă și ardeiul cayenne împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați mazăre cu ochi negri la amestecul de coajă de lămâie și zdrobiți cu o furculiță până când amestecul este sfărâmicios. Se amestecă oul și maioneza în amestecul de mazăre; pliați ușor carnea de crab și parmezanul până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
CrabmeatCrabmeat
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Formați amestecul de mazăre în chiftele de 5 uncii.
4
Se toarnă firimiturile de pâine într-un castron puțin adânc și se presează chiftelele în pesmet, acoperind ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Așezați chiftelele pe o farfurie și dați-le la frigider până la răcire, cel puțin 30 de minute.
6
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu; prajiti prajiturile pana se rumenesc, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista