Evergreen Punch

Evergreen Punch
Evergreen Punch ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru băuturi. Această rețetă face 50 de porții cu 65 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, apă, amestec de băuturi de lămâie-lime și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 17%. Rețete similare includ Evergreen Frittata, Evergreen Amețit, și Decupaje Veșnic Verzi.

Instrucțiuni

1
Se amestecă amestecul de băuturi de lămâie-lime și zahărul împreună într-un bol mare de pumn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PunchPunch
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
VarVar
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se toarnă apă rece și suc de Ananas în amestecul de zahăr; se amestecă până se dizolvă zahărul și amestecul de băuturi. Se toarnă încet în ghimbir și se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi
Cutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă DezghețatCutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă Dezghețat
BeaBea
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
3
Plutește linguri de șerbet de var în pumn chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șerbetșerbet
PunchPunch
VarVar
DificultateGreu
Gata În10 m.
Porții50
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista