Eton mizerie fleac

Eton mizerie fleac
Eton mizerie fleac ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 151G de grăsime, și un total de 2459 calorii. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 6 și costă $ 8.23 pe portie. 156 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Un amestec de iaurt natural plin de grăsime, cremă dublă, semințe din păstăi de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Eton Mess, Eton Mess, și Eton Mess.

Instrucțiuni

1
Mai întâi faceți coulisul. Puneți toate ingredientele într-o tigaie, aduceți la foc mic și faceți bule timp de câteva minute până când zahărul s-a dizolvat și căpșunile au început să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți păstaia de vanilie și răsturnați căpșunile într-un blender sau robot de bucătărie. Whizz până se omogenizează, apoi se cerne într-un castron pentru a îndepărta semințele. Se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Veți avea nevoie de un castron mare sau de un vas superficial pentru a asambla fleacul. Aranjați feliile de rulou elvețian pe părțile laterale și pe fundul vasului și stropiți peste aproximativ 4 linguri de coulis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Tăiați suficiente căpșuni în jumătate pentru a alinia marginea bolului și așezați-le, cu partea tăiată orientată spre exterior, deasupra stratului de rulou elvețian. Salvați aproximativ 8 căpșuni frumoase pentru partea superioară a fleacului, feliați-le pe cele rămase și amestecați cu 2 linguri de coulis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați semințele de vanilie și zahărul glazurat în smântână și bateți ușor. Îndoiți iaurtul și ondulați prin coulisul de căpșuni. Sfat jumătate din cremă în castron, adăugați căpșunile feliate, apoi jumătate din meringues. Lingură în crema rămasă. Feliați căpșunile rămase în jumătăți sau sferturi și puneți-le deasupra cu bezeaua rămasă și migdalele fulgi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Serviți imediat, înainte ca bezeaua să înceapă să se dizolve.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Fleac poate fi asociat cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista