Eton Mess
Eton Mess ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 235 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă de la Serious Eats are 36 de fani. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, zahăr de cofetari, prăjituri cu bezea grosieră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Eton Mess, Eton Mess, și Eton Mess pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați ușor căpșunile, afinele și zahărul granulat într-un castron mare. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei până când sucurile sunt eliberate, cel puțin 30 de minute (sau la frigider peste noapte).
Dați fructelor de pădure o agitație, astfel încât sucurile să se amestece cu fructele de pădure.
Bateți împreună smântâna și zahărul cofetarilor într-un castron mare până se formează vârfuri moi.
Îndoiți ușor fursecurile până se combină.
Pentru a servi, luați 6 borcane de zidărie cu jumătate de halbă (sau căni de ceai sau cupe parfait). Lingurați într-o păpușă generoasă din amestecul de cremă și biscuiți, apoi lingurați un strat de fructe de pădure deasupra.
Adăugați un al doilea strat din amestecul de prăjituri și smântână și terminați cu o lingură de fructe de pădure pentru un finisaj frumos. Repetați cu borcanele rămase sau cu ceștile de servire.
Serviți imediat sau congelați până la 2 zile (permițând 1/2 oră să se dezghețe înainte de servire).