Espresso Panna Cotta cu frisca de cacao
Reteta Espresso Panna Cotta cu frisca de cacao este gata în aproximativ 2 ore și 27 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 4. O porție conține 598 calorii, 5g de proteine, și 56G de grăsime. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un desert accesibil. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână fasole espresso, zahăr, smântână grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Panna Cotta De Ciocolată Cu Frișcă Amaretto, Espresso Panna Cotta, și Espresso Panna Cotta.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Mai întâi adăugați pudra de cacao în smântâna grea pentru frisca de cacao. Se amestecă bine pentru a combina apoi se acoperă și se dă la frigider timp de 1 oră.
Începeți să pregătiți panna cotta espresso așezând smântâna grea, fasolea espresso măcinată, zahărul și coaja de portocală într-o cratiță mică la foc mediu-mic. Aduceți la foc mic, apoi opriți focul și abrupți timp de 6 până la 8 minute.
Adăugați gelatina pudră și folosind un bici amestecați la foc mic pentru a încălzi amestecul și a dizolva gelatina. Nu lăsați-l să fiarbă. Se strecoară amestecul printr-o sită fină (aceasta nu numai că îndepărtează coaja și fasolea espresso, ci și orice gelatină nedizolvată), apoi se toarnă în Căni individuale de espresso. Se acoperă cu plastic și se dă la frigider până se fixează, aproximativ 1 oră.
După ce le-ați pus la frigider, puteți termina de pregătit frisca de cacao (alternativ, o puteți face chiar înainte de a servi panna cotta). Bateți crema de cacao până începe să se îngroașe și apoi adăugați zahărul cofetarilor. Bateți până se formează vârfuri moi și serviți o lingură peste fiecare dintre porțiile de panna cotta.