Espresso gel cu fistic confiat
Espresso gel cu fistic confiate ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 125 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de fistic, apă, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cvartetul De Espresso Gel De Cormules, Salată feta de pepene verde cu fistic confiat cu miere, și Tort Galben De Lămâie Cu Lămâi Confiate Și Fistic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Tapetați o foaie de cookie cu hârtie pergament. Într-un castron, amestecați zahărul granulat cu apa fierbinte.
Adăugați fisticul și zahărul turbinado; se amestecă pentru a acoperi.
Întindeți fisticul pe foaia de prăjituri și coaceți până când sunt crocante, aproximativ 8 minute.
Se lasă să se răcească, apoi se rupe în bucăți.
Într-un vas mic de sticlă, presărați gelatina peste apa rece și lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă zahărul în espresso până se dizolvă. Se amestecă gelatina până se dizolvă și se toarnă în 4 căni espresso. Dați la frigider gelurile până când sunt așezate deasupra, aproximativ 2 ore. Se acoperă cu folie de plastic și se răcește până se fixează bine, cu cel puțin 4 ore mai mult.
Într-un castron, amestecați iaurtul cu zahărul cofetarilor. Acoperiți fiecare gel cu o păpușă de iaurt, presărați fisticul confiat și serviți.