Espresso Ciocolata Chip Cookie
Espresso Ciocolata Chip Cookie ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 177 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Un amestec de praf de cafea espresso instant, bicarbonat de sodiu, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Rețetă De Prăjituri Espresso Cu Ciocolată, Espresso Ciocolată Chip Cookie Aluat Trufe, și Espresso Chip Cookie Aluat Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Crema untul cu zaharurile folosind un mixer electric la viteză medie până la pufos, aproximativ 30 de secunde. Bateți oul și extractul de vanilie încă 30 de secunde.
Într-un bol de amestecare, Cerneți ingredientele uscate și bateți în amestecul de unt la viteză mică timp de aproximativ 15 secunde. Se amestecă pudra de cafea espresso și chipsurile de ciocolată.
Folosind o lingură de 1 uncie sau o măsură de 2 linguri, aruncați aluatul de prăjituri pe o foaie de prăjituri unsă la aproximativ 3 centimetri distanță. Apăsați ușor aluatul cu spatele unei linguri pentru a se întinde într-un cerc de 2 inci.
Coaceți aproximativ 20 de minute sau până se rumenesc frumos în jurul marginilor.
Coaceți puțin mai mult pentru o prăjitură mai crocantă.
Serviți cald cu un pahar de lapte.