Espresso Chip Bezea
Espresso Chip bezea ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP are 111 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 45 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare de mare, albușuri de ou, pulbere de espresso instant și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Espresso Chip Bezea, Bezea Espresso înmuiată în ciocolată, și Bezea Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
* Pot fi găsite la magazinele de gătit de specialitate
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament. Pune deoparte.
Într-un mixer de suport prevăzut cu atașamentul pentru tel, bateți albușurile și sarea până se spumează, aproximativ 1 minut. Cu mașina la viteză medie-mare, adăugați treptat zahărul, aproximativ 1 lingură la un moment dat.
Adăugați crema de tartru, extract de vanilie și pulbere de espresso. Măriți viteza la mare și bateți până când amestecul este gros și ține vârfuri rigide, aproximativ 3 până la 5 minute. Folosind o spatulă, pliați chipsurile de ciocolată. Aruncați 1/4 până la 1/2 cană de amestec pe foaia de copt pregătită la aproximativ 2 centimetri distanță.
Coaceți timp de 30 de minute. Rotiți tigaia și coaceți încă 30 de minute. Opriți cuptorul și lăsați bezelele să se răcească complet în timp ce sunt încă în cuptor, aproximativ 2 ore.
Depozitați etanș într-un recipient din plastic timp de până la 4 zile.
Nota bucătarului: amestecul de bezea poate fi plasat și într - o pungă păstoasă prevăzută cu un vârf mare, simplu (recomandat: Ateco # 980
și prin conducte pe foaia de copt.