Espresso Chip Bezea

Espresso Chip Bezea
Espresso Chip bezea ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP are 111 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 45 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare de mare, albușuri de ou, pulbere de espresso instant și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Espresso Chip Bezea, Bezea Espresso înmuiată în ciocolată, și Bezea Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
* Pot fi găsite la magazinele de gătit de specialitate
3
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pentru PetreceriPentru Petreceri
4
Într-un mixer de suport prevăzut cu atașamentul pentru tel, bateți albușurile și sarea până se spumează, aproximativ 1 minut. Cu mașina la viteză medie-mare, adăugați treptat zahărul, aproximativ 1 lingură la un moment dat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Adăugați crema de tartru, extract de vanilie și pulbere de espresso. Măriți viteza la mare și bateți până când amestecul este gros și ține vârfuri rigide, aproximativ 3 până la 5 minute. Folosind o spatulă, pliați chipsurile de ciocolată. Aruncați 1/4 până la 1/2 cană de amestec pe foaia de copt pregătită la aproximativ 2 centimetri distanță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Uncii De Ciocolată Dulce Germană, Rasă4 Uncii De Ciocolată Dulce Germană, Rasă
Crema De TartruCrema De Tartru
Espresso InstantEspresso Instant
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
6
Coaceți timp de 30 de minute. Rotiți tigaia și coaceți încă 30 de minute. Opriți cuptorul și lăsați bezelele să se răcească complet în timp ce sunt încă în cuptor, aproximativ 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
7
Depozitați etanș într-un recipient din plastic timp de până la 4 zile.
8
Nota bucătarului: amestecul de bezea poate fi plasat și într - o pungă păstoasă prevăzută cu un vârf mare, simplu (recomandat: Ateco # 980
9
și prin conducte pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista