Espinacas Guisadas (Spanac Fiert Columbian)

Espinacas Guisadas (Spanac Fiert Columbian)
Espinacas Guisadas (spanac fiert columbian) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 135 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 50 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de spanac, ceapă, brânză feta și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Încercați Papas con Espinacas (cartofi cu spanac), Supă de linte și spanac (Sopa de Lentejas con Espinacas), și Vegan: Garbanzos con Espinacas y Jengibre (tocană spaniolă de năut și spanac cu ghimbir) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie cu sos la foc mediu, încălziți untul și uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ceapa și saut-ul pentru aproximativ 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați usturoiul și saut-ul pentru încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Scoateți tigaia de pe foc și puneți-o deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Puneți spanacul cu puțină apă într-o oală la foc mediu-mare, acoperiți și gătiți până când spanacul este verde aprins, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Se ia de pe foc și se scurge bine, apăsând spanacul cu dosul unei linguri pentru a îndepărta excesul de umiditate. Când spanacul este suficient de rece pentru a fi manevrat, tocați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
7
Adăugați spanacul, laptele de cocos și chimenul în ceapa și usturoiul din tigaia cu sos și reveniți la foc mediu-mic. Se condimentează cu sare și piper.Se amestecă și se gătește aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Presărați brânză deasupra și serviți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista