Espinacas Guisadas (Spanac Fiert Columbian)

Espinacas Guisadas (spanac fiert columbian) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 135 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 50 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de spanac, ceapă, brânză feta și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Încercați Papas con Espinacas (cartofi cu spanac), Supă de linte și spanac (Sopa de Lentejas con Espinacas), și Vegan: Garbanzos con Espinacas y Jengibre (tocană spaniolă de năut și spanac cu ghimbir) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie cu sos la foc mediu, încălziți untul și uleiul de măsline.
Adăugați ceapa și saut-ul pentru aproximativ 5 până la 7 minute.
Adăugați usturoiul și saut-ul pentru încă 1 minut.
Scoateți tigaia de pe foc și puneți-o deoparte.
Puneți spanacul cu puțină apă într-o oală la foc mediu-mare, acoperiți și gătiți până când spanacul este verde aprins, 1 până la 2 minute.
Se ia de pe foc și se scurge bine, apăsând spanacul cu dosul unei linguri pentru a îndepărta excesul de umiditate. Când spanacul este suficient de rece pentru a fi manevrat, tocați-l.
Adăugați spanacul, laptele de cocos și chimenul în ceapa și usturoiul din tigaia cu sos și reveniți la foc mediu-mic. Se condimentează cu sare și piper.Se amestecă și se gătește aproximativ 8 până la 10 minute.
Presărați brânză deasupra și serviți cald.