Escarole și salată de Broccoli prăjită cu sos de hamsii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Escarole și salată de Broccoli prăjită cu pansament de hamsie. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 215 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 92 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Un amestec de ulei de măsline, gălbenușuri de ou, broccoli și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Încercați Salată De Escarole Cu Pansament De Hamsii, Serios Italian: Salată De Escarole Și Nuci Cu Pansament De Hamsii, și Salată de Escarole cu ou tocat și vinetă de hamsii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Într-un robot de bucătărie, amestecați hamsiile, usturoiul, gălbenușurile de ou și sucul de lămâie. Cu mașina pornită, adăugați 3/4 cană de ulei de măsline. Se amestecă pătrunjelul și maghiranul și se condimentează cu sare.
Pe o foaie de copt cu margini, aruncați broccoli cu restul de 2 linguri de ulei; se întinde într-un singur strat. Se condimentează cu sare și se prăjește aproximativ 18 minute, până când floretele sunt doar fragede.
Lasă să se răcească ușor.
Într-un castron mare, aruncați broccoli cu escarola și pansamentul.
Se presară cu brânză și se servește.