Escarole La Grătar
Escarola la grătar necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 149 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Dacă aveți brânză, escarole, sos de salată de fermă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Somon la grătar cu salată de citrice-fenicul și Escarole la grătar, Muschi De Vita La Gratar & Escarole, și Mămăligă la grătar cu creveți și Escarole.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Spălați și uscați bine capetele de escarolă și tăiați capetele rădăcinii și orice frunze indisciplinate și dischete de pe vârfurile capetelor de escarolă, lăsând capetele intacte. Împărțiți capetele în jumătate pe lungime și periați partea tăiată a fiecărei jumătăți cu aproximativ 1/2 lingură de ulei de măsline extravirgin.
Presărați capetele despicate cu sare și piper.
Grătiți cu părțile tăiate în jos pe grătarul preîncălzit până când escarola este ofilită și a început să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Presărați fiecare cap de escarolă la grătar cu aproximativ 1/2 lingură de brânză albastră și 1/2 lingură de pansament de fermă.