Escarola și supa de fasole a tatălui ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 353 calorii, 18g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de fasole cannellini, sare și piper, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Escarole și supă de fasole, Supă de fasole albă și Escarole, și Escarole și supă de fasole albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu. Se amestecă ceapa și se gătește până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați apa, bulionul de pui, fasolea cannellini și roșiile tăiate cubulețe. Condimentează după gust cu sare și piper. Se aduce la fierbere la foc mare; reduceți focul la mediu-mic și fierbeți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Cannellini
Bouillon De Pui
Sare și Piper
Tomate
Apă
3
Se amestecă escarola ruptă și se continuă fierberea până când escarola este fragedă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Escarola
4
Adăugați usturoiul și gătiți încă 5 până la 10 minute înainte de servire.