Epicurean Cowboy Spice Frecat, Cedru Placate, Tacos Somon

Epicurean Cowboy Spice Frecat, Cedru Placate, Tacos Somon
Reteta Epicurean Cowboy Spice frecat, cedru Placat, Tacos de somon este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru $10.19 pe portie, veți obține un fel principal care servește 8. O porție conține 1366 calorii, 88G de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați condimente de fructe de mare, praf de usturoi, frunze de cilantro și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este mare. Încercați Somon placat cu cedru cu condimente pentru grătar freca, Somon Cu Cedru, și Cedru Somon Placat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Se amestecă bine toate ingredientele de frecare într-un vas de sticlă și se lasă deoparte. Bucătari notă: pot fi sigilate în sac de depozitare sau borcan de până la 1 săptămână. Acest lucru va face aproximativ 6 cupe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Combinați toate ingredientele ensalada într-un bol de sticlă și amestecați bine. Puneți deoparte pentru tacos.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Tăiați fileul de somon în 3 părți egale și aranjați scândurile de cedru pre-îmbibate. Acoperiți somonul din belșug cu freca de condimente (aproximativ 1 cană pe kilogram). Este ok dacă unele freca condiment cade pe scândură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
5
Încălziți grătarul la înălțime.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Puneți scândurile de somon peste cărbuni mesquite/stejar sau hickory foarte fierbinți și acoperiți grătarul până când freca de condimente s-a topit pentru a forma o acoperire peste somon și scândură, aproximativ 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Scoateți capacul de pe grătar. Dacă scândurile se aprind, asigurați-vă că flăcările nu ard fileul, deoarece gustul zahărului ars nu ar trebui să fie aroma dominantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Scoateți scândurile de somon de pe grătar și acoperiți ușor cu folie. Lăsați fileurile să se odihnească timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
9
Adăugați fileurile într-un castron mare și dați deoparte. Între timp, prăjiți tortilele de porumb peste cărbunii fierbinți sau pe un comal preîncălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De PorumbTortilla De Porumb
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
10
Adăugați ensalada în castron cu somonul și amestecați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
11
Folosind 2 tortilla de porumb prăjită suprapusă, scoateți o parte din amestecul de somon pe tortilla și acoperiți cu o parte din brânză. Repetați cu tortilele rămase și umplutura. Pentru un serviciu autentic în stil Baja, utilizați bărci simple de hârtie pentru servirea navelor. Bărcile vor permite tacosului să stea în poziție verticală pentru o prezentare mai bună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De PorumbTortilla De Porumb
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie

Ingrediente

2fresh Anaheim chiles foc prăjit, jupuit și tocatfresh Anaheim chiles foc prăjit, jupuit și tocat1capetechiffonade proaspete de varză verdechiffonade proaspete de varză verde3scânduri de grătar de cedru (înmuiate timp de 3 ore)scânduri de grătar de cedru (înmuiate timp de 3 ore)2ardei iute proaspete pasilla foc prăjită, stem, însămânțate și tocatardei iute proaspete pasilla foc prăjită, stem, însămânțate și tocat596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricafea prăjită întunecată de bună calitate, măcinată grosiercafea prăjită întunecată de bună calitate, măcinată grosier48tortilla proaspătă de porumb (de preferință de casă)tortilla proaspătă de porumb (de preferință de casă)454Nuci de orice fel (tocate)Cotija brânză maruntita pentru topping tacosCotija brânză maruntita pentru topping tacos596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriCeapă albă, tăiată cubulețeCeapă albă, tăiată cubulețe1buchetfrunze proaspete de cilantro; tocat (produce aproximativ 1 cană)frunze proaspete de cilantro; tocat (produce aproximativ 1 cană)1buchetpătrunjel proaspăt cu frunze plate; tocat (produce aproximativ 1 cană)pătrunjel proaspăt cu frunze plate; tocat (produce aproximativ 1 cană)11 kilogram de dovlecel,brânză procesată cu conținut scăzut de grăsimi (Velveeta), feliatăbrânză procesată cu conținut scăzut de grăsimi (Velveeta), feliată7106 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri--1/2 T oțet de vin alb (sau oțet de orez)--1/2 T oțet de vin alb (sau oțet de orez)1buchetceapă verde proaspătă; tocat (produce aproximativ 1 cană)ceapă verde proaspătă; tocat (produce aproximativ 1 cană)596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirichimen măcinatchimen măcinat596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripiper negru măcinat grosierpiper negru măcinat grosier596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriturmeric măcinatturmeric măcinat11 kilogram de dovlecel,cartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare2(iarnă)suc de lămâie proaspăt stors, aproximativ 1 1/2 linguri, opționalsuc de lămâie proaspăt stors, aproximativ 1 1/2 linguri, opțional1capetevarză roșie proaspătă, chiffonadevarză roșie proaspătă, chiffonade3kilogramefile de somon sălbatic, dezosat și fără pielefile de somon sălbatic, dezosat și fără piele1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricondimente de fructe de mare (recomandat: Old Bay)condimente de fructe de mare (recomandat: Old Bay)2ardei iute serrano, tăiați finardei iute serrano, tăiați fin

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A La Z cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate96
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista