Reteta Epicurean Cowboy Spice frecat, cedru Placat, Tacos de somon este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru $10.19 pe portie, veți obține un fel principal care servește 8. O porție conține 1366 calorii, 88G de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați condimente de fructe de mare, praf de usturoi, frunze de cilantro și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este mare. Încercați Somon placat cu cedru cu condimente pentru grătar freca, Somon Cu Cedru, și Cedru Somon Placat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Se amestecă bine toate ingredientele de frecare într-un vas de sticlă și se lasă deoparte. Bucătari notă: pot fi sigilate în sac de depozitare sau borcan de până la 1 săptămână. Acest lucru va face aproximativ 6 cupe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Combinați toate ingredientele ensalada într-un bol de sticlă și amestecați bine. Puneți deoparte pentru tacos.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Tăiați fileul de somon în 3 părți egale și aranjați scândurile de cedru pre-îmbibate. Acoperiți somonul din belșug cu freca de condimente (aproximativ 1 cană pe kilogram). Este ok dacă unele freca condiment cade pe scândură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Încălziți grătarul la înălțime.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Puneți scândurile de somon peste cărbuni mesquite/stejar sau hickory foarte fierbinți și acoperiți grătarul până când freca de condimente s-a topit pentru a forma o acoperire peste somon și scândură, aproximativ 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Scoateți capacul de pe grătar. Dacă scândurile se aprind, asigurați-vă că flăcările nu ard fileul, deoarece gustul zahărului ars nu ar trebui să fie aroma dominantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Scoateți scândurile de somon de pe grătar și acoperiți ușor cu folie. Lăsați fileurile să se odihnească timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
9
Adăugați fileurile într-un castron mare și dați deoparte. Între timp, prăjiți tortilele de porumb peste cărbunii fierbinți sau pe un comal preîncălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De Porumb
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
10
Adăugați ensalada în castron cu somonul și amestecați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
11
Folosind 2 tortilla de porumb prăjită suprapusă, scoateți o parte din amestecul de somon pe tortilla și acoperiți cu o parte din brânză. Repetați cu tortilele rămase și umplutura. Pentru un serviciu autentic în stil Baja, utilizați bărci simple de hârtie pentru servirea navelor. Bărcile vor permite tacosului să stea în poziție verticală pentru o prezentare mai bună.
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A La Z cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.