Engleză Unt Tarte
Torturile cu unt englezesc ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă 27 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 148 calorii. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, sirop de porumb, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Brioșe Englezești Cu Unt De Slănină, Brioșe englezești cu unt de slănină, și Pâine brioșă engleză cu unt de miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Aranjați cojile de tartă pe o foaie de copt. Distribuiți stafidele uniform în coji. Într-un castron mare, combinați zahărul brun, siropul de porumb, scurtarea, oul, vanilia și sarea.
Se amestecă până se omogenizează și se toarnă peste stafide în coji.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 12 până la 15 minute sau până când ați terminat. Aveți grijă să nu coaceți prea mult.